ΤΕΥΧΗ

Η Επιθεώρηση της ΕΕΑ [HES REVIEW] είναι το επιστημονικό περιοδικό της ΕΕΑ με προσανατολισμό σε θέματα αξιολόγησης και εκδίδεται σε δύο τεύχη ετησίως.

Σκοπός της Επιθεώρησης της ΕΕΑ είναι να καλλιεργήσει έναν γόνιμο προβληματισμό και να συμβάλει στη διαμόρφωση της κουλτούρας της αξιολόγησης και στην προώθηση της αξιολόγησης ως επιστημονικό εργαλείο λήψης αποφάσεων. Στην Επιθεώρηση της ΕΕΑ δημοσιεύονται, επίσης, παρουσιάσεις και κριτικές βιβλίων, όπως και παρουσιάσεις ερευνών.

Η Επιθεώρηση της ΕΕΑ δέχεται συνθετικές εργασίες και άρθρα από αξιολογητές, ερευνητές και στελέχη φορέων του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα. Η έγκριση δημοσίευσης των άρθρων στο περιοδικό αποφασίζεται από Επιστημονική Επιτροπή, η οποία αποτελείται από καταξιωμένους επιστήμονες, μέλη της ελληνικής και διεθνούς ακαδημαϊκής και ερευνητικής κοινότητας.

Υπεύθυνη για την έκδοση της Επιθεώρησης της ΕΕΑ είναι η Συντακτική Επιτροπή, η οποία αποτελείται από μέλη της ΕΕΑ.

Για αποστολή άρθρων, εργασιών και ανακοινώσεων προς δημοσίευση, παρακαλούμε να απευθύνεστε στη Γραμματεία της ΕΕΑ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

     
      ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΡΘΡΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι ξεκίνησε η υποβολή άρθρων για το όγδοο τεύχος του επιστημονικού περιοδικού της ΕΕΑ «Επιθεώρηση της Ελληνικής Εταιρείας Αξιολόγησης», που θα εκδοθεί τον Ιούνιο του 2021.

Η Επιθεώρηση της Ελληνικής Εταιρείας Αξιολόγησης δημοσιεύει κυρίως επιστημονικά τεκμηριωμένα άρθρα που έχουν σχέση με το αντικείμενο της αξιολόγησης. Τα κείμενα που υποβάλλονται προς δημοσίευση πρέπει να είναι πρωτότυπα, δηλαδή να μην έχουν υποβληθεί ή δημοσιευθεί σε άλλη ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Οδηγίες για την υποβολή άρθρων παρέχονται σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Μπορείτε να αποστείλετε ενημέρωση για την πρόθεση υποβολής άρθρου στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Η δήλωση υποβολής άρθρου θα πρέπει να αναφέρει τον τίτλο και να συνοδεύεται από περίληψη περίπου 250 λέξεων. 


Η δυνατότητα πρόσβασης στα πλήρη τεύχη της Επιθεώρησης της ΕΕΑ ισχύει μόνο για τα ενεργά μέλη της ΕΕΑ.

Για να κατεβάσετε το σχετικό υλικό των εισηγήσεων, συνδεθείτε με το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας

Issue 1 12 2017   Issue 2 06 2018   Issue 3 12 2018   Issue 4 06 2019