Τεύχη Επιθεώρησης ΕΕΑ

Η Επιθεώρηση της ΕΕΑ [HES REVIEW] είναι το επιστημονικό περιοδικό της ΕΕΑ με προσανατολισμό σε θέματα αξιολόγησης και εκδίδεται σε δύο τεύχη ετησίως από τον Δεκέμβριο 2017.

Σκοπός της Επιθεώρησης της ΕΕΑ είναι να καλλιεργήσει έναν γόνιμο προβληματισμό και να συμβάλει στη διαμόρφωση της κουλτούρας της αξιολόγησης και στην προώθηση της αξιολόγησης ως επιστημονικό εργαλείο λήψης αποφάσεων. Στην Επιθεώρηση της ΕΕΑ δημοσιεύονται, επίσης, παρουσιάσεις και κριτικές βιβλίων, όπως και παρουσιάσεις ερευνών.

Η Επιθεώρηση της ΕΕΑ δέχεται συνθετικές εργασίες και άρθρα από αξιολογητές, ερευνητές και στελέχη φορέων του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα. Η έγκριση δημοσίευσης των άρθρων στο περιοδικό αποφασίζεται από Επιστημονική Επιτροπή, η οποία αποτελείται από καταξιωμένους επιστήμονες, μέλη της ελληνικής και διεθνούς ακαδημαϊκής και ερευνητικής κοινότητας.

Υπεύθυνη για την έκδοση της Επιθεώρησης της ΕΕΑ είναι η Συντακτική Επιτροπή, η οποία αποτελείται από μέλη της ΕΕΑ.

Για αποστολή άρθρων, εργασιών και ανακοινώσεων προς δημοσίευση, παρακαλούμε να απευθύνεστε στη Γραμματεία της ΕΕΑ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Η δυνατότητα πρόσβασης στα πλήρη τεύχη της Επιθεώρησης της ΕΕΑ ισχύει μόνο για τα ενεργά μέλη της ΕΕΑ.

Για τη μεταφόρτωση του περιεχομένου των τευχών, συνδεθείτε με το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας

Issue 1 12 2017   Issue 2 06 2018   Issue 3 12 2018   Issue 4 06 2019        TΕΥΧΟΣ 7 12 2020

TΕΥΧΟΣ 8 06 2021   TΕΥΧΟΣ 9 12 2021

More in this category: Υποβολή Άρθρων »